duminică, 25 iulie 2010

Câştigă de la Bwin

În ciuda crizei financiare şi chiar dacă în urmă cu o lună reziliase contractul cu Sportingbet, Steaua a reuşit să îşi găsească rapid un nou sponsor principal. Noua colaborare a fost stabilită tot cu o societate din lumea pariurilor, Bwin, unul dintre cele mai importante nume pe acest segment.

Roş-albaştrii au negociat în ultimele zile cu firma austriacă, iar, ieri, se pare că au ajuns la un acord de principiu, în acest weekend urmând să fie stabilite toate detaliile. Dacă lucrurile vor merge conform planului, prezentarea oficială a proaspetei colaborări va fi programată săptămâna viitoare.

Primesc anual 500.000 de euro

Contractul pe care Steaua şi Bwin urmează să-l semneze este cel mai slab dintre cele pe care clubul din Ghencea le-a încheiat în ultimii ani cu sponsorii principali. Dacă în trecut, RAFO a plătit 1.000.000 de euro, CitiFinancial 1.500.000, iar Sportingbet 750.000 pe an, doar suma garantată, de data aceasta, austriecii au fixat pragul la 500.000 de euro anual. Bwin însă va oferi bonusuri consistente pentru câştigarea titlului, care ar echivala şi cu o calificare în grupele Ligii Campionilor. Remuneraţia maximă pe care Steaua ar putea-o primi de la austrieci va putea ajunge astfel la 2.000.000 de euro.