luni, 5 iulie 2010

Pariuri Campionatul Mondial

Programul semi finalelor si cotele de la Bet365
Data Ora Meci 1 x 2
06 Iulie 21:30 Uruguay-Olanda 6.5 3.5 1.6
07 Iulie 21:30 Germania-Spania 3.0 3.1 2.5

Campionatul Mondial este cea mai asteptata competitie din acest an de
catre de pariori. Chiar daca surprizele au aparut la toate turneele finale, principalele favorite s-au impus in cele din urma.

Meciurile din faza grupelor pot fi generatoare de profit, deoarece sunt multe echipe aparent necotate, care vor da totul pe teren si cu siguranta le vor face viata grea marilor echipe.

Sa trecem putin in revista fiecare grupa in parte.

Grupa A: Africa de Sud, Mexic, Uruguay, Franta

Franta s-a calificat la acest turneu final dupa un meci de baraj cu Irlanda, golul victorie fiind inscris de Henry cu mana, fapt care a generat un adevarat scandal. Uruguay si Mexic pot realiza surprize in fata nationalei “cocosului galic” si exista chiar sanse sa asistam la o eliminare a fracezilor inca din faza grupelor. In aceasta grupa A vor aparea cu siguranta cateva surprize pe care trebuie sa aveti grija sa le ocoliti.

Grupa B: Argentina, Nigeria, Coreea de Sud, Grecia

Argentina, una dintre favoritele la castigarea trofeului, are o grupa de care cu siguranta va trece la pas, celelate formatii fiind mult inferioare echipei conduse de Maradona. Cele mai mari sanse la pozitia a doua le are Nigeria, care are o cota de 2.10 pentru obtinerea calificarii. Un al pariu interesant in aceasta grupa este “Argentina sa castige toate cele 3 meciuri”, pariu cotat cu 3.50 si care merita luat in considerare.

Grupa C: Anglia, SUA, Algeria, Slovenia

Anglia a obtinut calificarea la Mondialele din acest an foare lejer, reusind 9 victorii si o singura infrangere. SUA ar putea fi una dintre echipele supriza la acest turneu final. Pe aceasta echipa merita sa mizati cel putin in meciurile cu Algeria si Slovenia unde are sanse mari sa se impuna. Si in aceasta grupa avem sanse mari sa asistam la 3 victorii din 3 a englezilor.

Grupa D: Germania, Australia, Sebia, Ghana

Grupa D este una dintre cele mai grele grupe de la acest turneu final. Chiar daca porneste ca favorita Germania l-a pierdut pe Ballack inaintea startului si acest lucru s-ar putea simti in jocul echipei. Australia, Serbia si Ghana nu sune echipe de subestimat si cel putin de sarbi ne-am convins pe pielea noastra, acestia invingandu-i pe tricolori cu un categoric 5-0.