miercuri, 18 august 2010

Poker Online

Poker Online

Poker-ul online incet incet devine cel mai popular joc de pe internet. Poker-ul online atrage tot mai multi simpatizanti, pentru ca da posibilitatea jucatorilor sansa sa castige foarte multi bani, iar aici nu depinde totul de noroc.


Daca te crezi capabil sa inveti si ai ceva cunostinte despre jocul de poker, atunci neaparat trebuie joci poker online, cel putin la freeroll-uri, in cazul in care nu vrei sa risti bani si poate ca peste un an vei juca la Las Vegas pentru milioane de dolari! Romanul Negreanu a aratat tuturor ca jucand poker poti schimba viata, evident daca esti inteligent si ai capacitatea sa inveti, sa citesti mult.

Pe internet poti gasi o gramada de site-uri unde poti juca poker, insa trebuie sa alegi o camera de poker sigur si credibil. Pe site-ul nostru vei gasi doar camere de poker unde poti juca in plina siguranta!

In cazul in care esti interesat de poker online pe aceasta pagina iti prezentam cateva informatii utile.


Cum incepi?

In primul rand trebuie sa precizam ca si fara sa depui poti juca la poker online pentru premii destul de bune, insa daca vrei sa castigi multi bani trebuie sa risti. Daca ai citit mult despre poker si te crezi gata sa pui pariuri de internet pentru bani, trebuie sa alegi o camera online credibil. Noi recomandam sa deschizi un cont ori la PokerStars sau Full Tilt Poker, ori la camere de poker al caselor de pariuri credibile, precum: Bet365, Ladbrokes, Sportingbet, Unibet etc.

Sunt doua posibilitati sa cladesti un bankroll fara sa depui bani pe contul tau. In primul rand la majoritatea site-urilor de poker online avem posibilitatea sa participam la turnee numite freeroll. La aceste turnee nu trebuie sa luam buy-uri, doar din timp trebuie sa rezervam un loc. De obicei premiile la aceste turnee gratis sunt mici, intre 10-100 Euro insa sunt cazuri in care putem juca si pentru premii mult mai mari. De exemplu la Sportingbet Poker nu numai ca primim un bonus de 200% la prima depunere, dar jucatorii noi pot participa si la un freeroll cu premii in valoare de 1000$. Daca esti bun si ai noroc poti castiga o gramada de bani fara sa depui, participand la turnee freeroll. Deschide conturi la cat mai multe camere si poti juca aproape toate ziua participand doar la tunee cu intrare libera.


Ai doilea posiblitate sa jucam fara bani este sa deschidem un cont la o camera de poker unde pentru acest fapt ne ofera bani gratisi. De obicei valoare acestui bonus are o valoare intre 5-20 de dolari. Cu acesti bani poti cumpara locuri la diferite turnee si daca ai abilitati si noroc poti castiga bani frumosi.

Daca ai deschis un cont la o camera de poker si te crezi capabil sa joci si pe bani reali, sa risti bani, atunci depune bani si participa la turnee cu premii de milioane de dolari. Desigur aici vei juca cu jucatori mult mai buni.

Play Online Poker

Citeste ce ofera cele mai bune camere de poker online:

- Full Tilt Poker
- Poker Stars
- Sportingbet Poker
- Ladbrokes Poker
- PartyPoker
- Unibet Poker
- R