miercuri, 10 martie 2010

Chivu a lovit mingea cu capul

Procesul de recuperare decurge excelent pentru Chivu. Jucătorul român a lovit pentru prima dată mingea cu capul, asistat de preparatorii fizici.
Informaţiile care sosesc de la Milano sunt dintre cele mai bune. Recent, însuşi antrenorul Jose Mourinho, care îl consideră pe român drept un jucător indispensabil, s-a deplasat la Apiano Gentile, deşi majoritatea componenţilor lotului erau răspândiţi pe la echipele naţionale, pentru a vedea cum decurge pregătirea lui Chivu.

Peste două săptămâni, Cristi va trebui să treacă peste ultimul hop, respectiv ultimul examen la clinica de neurologie, pentru a se şti cu exactitate cum se prezintă calota craniană a fotbalistului după operaţia suferită la începutul anului. Dacă va primi OK-ul, Chivu va intra imediat în programul normal de pregătire. Deocamdată, românul a început să execute procedeul lovirii balonului cu capul, dar la intensitate scăzută, dirijat de preparatorii fizici.

Negocieri pentru un nou contract
Chivu ar putea fi din nou apt pentru un joc oficial în maximum o lună. Vestea i-a bucurat mult pe suporterii nerazzurri, care au invadat site-urile cu mesaje de simpatie pentru fundaşul român. Altfel, oficialii lui Inter au anunţat că în următoarele luni vor începe negocierile cu Chivu pentru semnarea unui nou contract. Actuala înţelegere expiră în 2012.