duminică, 21 martie 2010

Unirea Urziceni ramane fara victorie in retur dupa remiza cu Otelul

Campioana Unirea Urziceni nu a reusit sa sparga gheata in 2010 nici in partida cu Otelul Galati, incheiata la egalitate, scor 0-0, joi, in cadrul etapei a 22-a. Pentru formatia pregatita de Rony Levy este a 4-a remiza consecutiva, ialomitenii obtinand doar patru din cele 15 puncte puse in joc pana acum in retur.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor, Semedo intinzandu-l in minutul 6 pe portarul galatean Grahovac cu un sut din marginea careului.

Sapte minute mai tarziu goalkeeper-ul Otelului a iesit din nou la rampa cu o interventie salvatoare, respingand cu un ultim reflex Rusescu.

Moment important in minutul 24, mijlocasul Sorin Paraschiv parasind terenul accidentat la coapsa, in locul sau intrand Paduretu.

Gazdele au continuat sa domine jocul, dar fara a ameninta in mod evident poarta Otelului. Pe acest fond de usoara superioritate a gazdelor prima ocazie a galatenilor a venit abia in minutul 35, cand capitanul Giurgiu l-a pus la incercare pe Tudor cu un sut din afara careului.

Partea secunda a inceput cu doua bune ocazii ale Otelului, jucatoul responsabil cu finalizarea fiind Ochirosii. Mai intai balonul a fost retinut de Tudor (min.47), pentru ca a doua oara mingea sutata de tanarul mijlocas imprumutat de la Steaua sa treace peste poarta (min.51).

Galatenii au iesit mai mult la joc si Antal a ratat o buna sansa in minutul 56, cand mingea trimisa de el din afara careului a trecut putin peste poarta.

Cea mai mare ocazie a ialomitenilor in partea secunda a fost ratata de Bilasco in minutul 67, a carui lovitura de cap a fost blocata de bravul portar Grahovac, care a prins o zi mare in fata campioanei.

La un minut de la intrarea in teren, Gabriel Paraschiv a ratat golul victoriei pentru Otelul, sutul acestuia din interiorul careului fiind respins de Tudor cu un ultim reflex in corner.

Otelul urca pe locul 8 in clasament in urma acestei remize, acumuland 32 puncte, zece dintre acestea fiind obtinute in primele cinci etape ale returului.

De cealalta parte, Unirea Urziceni a ratat sansa egalarii CFR-ului in fruntea clasamentului, coborand pe locul 6, cu 38 puncte, la egalitate cu Rapid, Dinamo si FC Vaslui.

Unirea Urziceni: 74. Tudor - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 23. Bordeanu - 17. Semedo (11. Onofras '54), 18. Ricardo (20. Marinescu '82), 8. Paraschiv (10. Paduretu '24), 30. Frunza - 14. Rusescu, 7. Bilasco. Antrenor: Ronny Levy.

Otelul Galati: 12. Grahovac - 3. Râpa, 21. Perendija, 16. Sârghi, 23. Salageanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 8. Antal, 15. Ibeh (30. Paraschiv '82), 11. Ochirosii (20. Cojoc '63) - 27. Pena (18. Sg. Costin '90). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Onlinesport